Referenser

Den fantastiska yogaformen Yogaflow+ känns som den perfekta yogaformen för mig. Den är utmanar, inspirerar och osar nytänk samtidigt som den ger ett inre lugn och en tanke på människan som helhet. Maria på Studio Barfota ger precis det jag söker - förlängning av kroppen och en inre utmaning både fysiskt och mentalt! Jag går där ifrån som en ny människa varje gång!

-Jessica Sundgren, deltagare på kursen Yogaflow+

Pilates för mig är ett livselexir.
Sedan jag började med pilates har jag inte bara hittat tillbaka till min kropp efter tre graviditeter, jag har hittat mer. Vid varje träningstillfälle med Mia får jag minst en wow/aha-upplevelse. Upptäckten av "nya" muskler samt känslan av balans i kroppen är häftig!
Pilatesen har även hjälp mig prestera bättre i andra träningsformer, främst löpningen. Jag bär upp kroppen  på ett annat sätt genom löprundorna och tar ofta hjälp av pilates-andningen för att hitta mer ork.
Tack vare Mias kunskaper och skicklighet i att lära ut pilates, anpassa övningarna och verkligen se oss alla en och en, är jag idag en trebarnsmamma med en kropp som orkar hela vägen utan smygande trötthetsvärk.

Therese Johannson, deltagare på flera av Studio Barfotas Pilateskurser

Marias kurser inom pilates har gett mig både styrka och smidighet. Med bra övningar och förklaringar till sammanhang bakom dessa, har träningen varit givande för mig som har ett stillasittande arbete. Maria visar stor kunnighet och har en härlig positiv stämning på kurserna. Rekommenderas varmt!
Linda Alvengren, deltagare på flera av Studio Barfotas Pilateskurser